Nest Chesca & George geboren: 27 mei 2014

 

Geboorte

De bevalling startte rond 20.45 uur met een eerste zichtbare wee. Midden in de nacht was onze eerste teef geboren. Toen wachten en wachten, maar na lange tijd kwam er uiteindelijk nog een pup maar helaas deze was dood geboren. Daarom duurde het ook zolang voordat ze kwam. Daarna wisten we eigenlijk wel dat er geen pup meer zou komen en mochten van geluk spreken dat er 1 puppy teef was geboren, want wij wilde er toch graag 1 houden voor de toekomst. Daarna kwam wel het besef dat we ook heel wat mensen teleur moesten stellen, die ook allemaal net als ons een lieve golden retiever pup willen opvoeden.    

We hebben dan ook iedereen bericht dat ze helaas verder moeten kijken bij andere fokkers (indien nog wenselijk willen wij helpen met zoeken) Iedereen heel veel succes en hopelijk mogen wij nog een berichtje van jullie ontvangen met een leuke foto van julie golden retriever pup.  

 

Wij stoppen dan nu ook met het bijhouden van dit dagboek. Onze pup Rose "Doornroosje of the

Whisperhouse" zal op onze site komen te staan bij onze honden, daar zullen ook wat foto's en natuurlijk een verhaaltje over haar karakter en over een jaar haar uitslagen van de officiele onderzoeken.

    

Nog 1 week voor de bevalling!

De laatste week van de zwangerschap breekt aan en langzaam tikken de dagen richting het einde en met name voor Chesca wordt het zwaarder en zwaarder, gelukkig houdt ze zich heerlijk rustig en ligt ze al heerlijk zo af en toe in haar bevallingsbed.

          

Nu is het aftellen en wachten tot de bevalling begint, alle spullen staan klaar nu mag de natuur zijn werk gaan doen.