Home » Onze Honden » Rose

Doornroosje Of The Whisperhouse

" Rose " 

rose1.jpg

Rose is geboren op 27 mei 2014. Ze is zonder broertjes en zusjes opgevoed. Ze heeft dan ook alle aandacht gehad. Ze is voortgekomen uit Ritzilyn Tricky Dicky 'George" en onze eigen teef "Chesca" Villa Gillesa's White Symphony.

De naam Doornroosje is voortgekomen uit 2 aspecten. Rose is ons 4de gefokte nest en opvolgend aan het alfabet de letter D dus dit keer. Thema van dit nest was Disney en hadden natuurlijk al wat Disney figuren staan. Rachel wilde heel graag dat onze volgende hond als roepnaam Rose zou hebben. Daarom hebben we dan ook gekozen om het Disney figuur Doornroosje te koppelen aan Rose, hoe toepasselijker kan het zijn.

Rose is natuurlijk niet ons eerste eigen gefokte Golden Retriever maar we zijn ontzettend trots op dat dit heeft mogen gebeuren in onze kennel. Rose heeft een heel zacht karakter en lieve teven uitstraling.
De expressie en het hoofd heeft ze toch wel van mama Chesca. Ze kan heerlijk spelen en dit gaat dan ook met geblaf van enthousiasme, dit heeft ze volgens ons van papa George.

Natuurlijk zal ook Rose meegaan naar de shows en hopelijk gaat ook zij het net zo goed doen als Tiago en moeders, echter bij ons moet ze niets en mag ze alles winnen wat er te winnen valt. Zo zullen wij dat ook met haar gaan doen en eenmaal daar aan gekomen dat ze er bijna is, zullen we ook zeker trachten om de laatste puntjes binnen te lopen. Maar eerst maar eens zien hoe ze zich gaat ontwikkelen.

Naast showen mag Rose ook mee naar puppytraing en ze doet alles voor een lekker koekje dus dat gaat super. Rose heeft nu al een speciaal plekje verworven in de kennel en wie weet wat we van haar nog kunnen gaan verwachten!

Stamboom

stam-rose.png

Complete Stamboom

Voor de complete stamboom van Rose kunt u HIER klikken.