Doornroosje Of The Whisperhouse

" Rose " 

Rose is geboren op 27 mei 2014. Ze is zonder broertjes en zusjes opgevoed. Ze heeft dan ook alle aandacht gehad. Ze is voortgekomen uit Ritzilyn Tricky Dicky 'George" en onze eigen teef "Chesca" Villa Gillesa's White Symphony.

De naam Doornroosje is voortgekomen uit 2 aspecten. Rose is ons 4de gefokte nest en opvolgend aan het alfabet de letter D dus dit keer. Thema van dit nest was Disney en hadden natuurlijk al wat Disney figuren staan. Rachel wilde heel graag dat onze volgende hond als roepnaam Rose zou hebben. Daarom hebben we dan ook gekozen om het Disney figuur Doornroosje te koppelen aan Rose, hoe toepasselijker kan het zijn.

Rose is natuurlijk niet ons eerste eigen gefokte Golden Retriever maar we zijn ontzettend trots op dat dit heeft mogen gebeuren in onze kennel. Rose heeft een heel zacht karakter en lieve teven uitstraling.
De expressie en het hoofd heeft ze toch wel van mama Chesca. Ze kan heerlijk spelen en dit gaat dan ook met geblaf van enthousiasme, dit heeft ze volgens ons van papa George.

Shows lopen met Rose doen we zo nu en dan, ze vind het niet echt heel leuk. We vinden het dan ook veel leuker dat ze geniet van het leven dus gaan we geregeld lekker naar de bossen waar ze kan rennen en ravotten.

Op 25 juni 2016 heeft Rose ons verblijd met 10 puppy's. Dit was voor Rose het 1e nest in onze kennel. Wat heeft ze dit ook weer prachtig gedaan als beginnende moeder. Ze heeft al haar pups flink in de watten gelegd en op haar moment ook weer zelfstandig laten worden. 

Rose, een lieve dame en zo af en toe volgens ons een echte deugniet! Al zoveel aan ons teruggegeven in deze afgelopen tijd....dat we nog lang dit soort momenten met je mee mogen maken!
Topper!

 

Stamboom

Complete Stamboom

Voor de complete stamboom van Rose kunt u HIER klikken.