I Am Sweet Of The Whisperhouse

"Maple"

Maple is geboren op 25 oktober 2019.

Ze is met 3 broertjes en 5 zusjes opgevoed. Ze is voortgekomen uit Sequins Slider Burley" en onze eigen teef "Rose" Doornroosje of the Whisperhouse

De naam I Am Sweet is voortgekomen omdat wij elk nestje een thema proberen mee te geven. De stamboom naam wilde we met de I laten beginnen en eigenlijk was de eerste naam I Am Sweet bedacht, nu de rest van de namen nog. Gelukkig voor Maple haar broertjes en zusjes hebben we ze ook namen gegeven. Ja en je eigen hond is altijd de liefste dus vandaar dat we Maple “I Am Sweet” hebben meegegeven. De naam Maple is afkomstig van het symbool van de Canadese vlag Esdoornblad of wel Maple Leaf. Ja deels ook weer afgeleid van Maple Syrop.

Maple is natuurlijk niet ons eerste eigen gefokte Golden Retriever maar we zijn ontzettend trots op dat ze bij ons is en iedere ochtend ons komt begroeten met een hele grote olifanten knuffel. Maple heeft een heel zacht karakter en lieve teven uitstraling. 
De expressie en het hoofd heeft ze toch wel van papa Burley. Ze kan heerlijk spelen en dit gaat dan ook met geblaf van enthousiasme, dit heeft ze volgens ons van mama Rose.

Shows lopen met Maple doen we niet aangezien er de eerste 2 jaar van Maple haar leven veel niet mocht mbt Covid-19 (Corona). Daarbij is Maple echt een enthousiaste hond en zal ze op shows te blij zijn en dat is lastig want ze moet echt dan stilstaan.

Maple is een lieve dame en zo af en toe volgens ons een echte deugniet! Al zoveel aan ons teruggegeven in deze afgelopen tijd....dat we nog lang dit soort momenten met je mee mogen maken!

Topper!

Stamboom