Never Whisper Of The Morning Valley NVK

"Whisper"

Deze fijne kerel en onze eerste reu is geboren op 13 november 2004. Uit de combinatie Jane Doe of the Morning Valley x Ch. Tottelina Observer bij de kennel The Morning Valley van Ans en Ton van Leeuwen.

Deze jongen werd al snel een bijzonder ventje.... op vroege leeftijd was hij al slim, elegant, een Will to Please en natuurlijk de streken (met een knipoog en een lach) van een puppy welke je ook mag verwachten als een puppy.

Shows heeft hij ook geen problemen mee.... in de ring deed hij aardig mee en ook met resultaat. Whister had enkel tijd nodig om een volwassen te worden en goed uit te zwaren. Inmiddels is Whisper dan ook een pracht van een vent geworden.

Doordat Whisper ons het ras liet ontdekken op een hele fijne manier is in 2006 dan ook onze kennelnaam ontstaan: "Of the Whisperhouse". Ook is dit gekomen als een klein eerbetoon aan Whisper aangezien Whisper tot twee keer toe een negatief oogonderzoek heeft gehad, waardoor wij helaas dan ook geen nakomelingen van hem kunnen verwachten. Door voor deze kennelnaam te kiezen zal hij dan ook altijd in de kennel voortbestaan. Gelukkig is het nog lang niet aan de orde en kunnen we nog volop van hem genieten!!

Whisper is een heerlijke huishond en wanneer hij ook mee mag naar shows en weer eens een plaatsingen binnensleept straalt de dankbaarheid eraf !!

Dat we nog lang van hem mogen kunnen genieten en wellicht dat hij nog eens een titel achter zijn naam mag krijgen en jawel op 8 februari 2014 flikt Whisper het: Nederlands Veteranen Kampioen!!!!

Op 3 april 2017 hebben wij ons vriendje, maatje en naamgever van de kennel helaas moeten laten inslapen. Zijn lichaam kon niet meer verder, zijn koppie wel. Rust zacht maatje, bedankt voor je aanwezigheid in ons leven -XXX-

Stamboom

Complete stamboom

Voor de complete stamboom van Whisper kunt u HIER klikken.