Ch. Santiago Of The Morning Valley NVK

" Tiago "

Tiago is onze 2e reu in onze kennel en is geboren op 6 november 2007. Hij is uit de succes volle combinatie Ch. Bliss of the Morning Valley x Ch. Dream Max an Apple a Day, evenals Whisper bij de kennel The Morning Valley van Ans en Ton van Leeuwen.

Tiago is een nog specialer mannetje dan Whisper.... hij kwam zag en veroverde direct zijn plekje in onze kennel. Een mannetje dat nergens voor terugdeinst, een heerlijk karakter hebbende hond. Hij weet wat hij wil en eerder op de site hebben we hem al omschreven als Lomp, showpikkie en een grote slijmbal. Slim en snel informatie opnemen om te weten wat hij moet doen kun je er wel aan toevoegen.

Trainen met Tiago maakte met hem eigenlijk overbodig, hij weet wat hij wil, hij weet wat er van hem wordt verwacht en hij kent zijn plaats. Daarom, met hem uren bezig zijn in de week maakt de band met hem nog sterker en vice versa.

Het hoofdstuk showen is hopelijk een "never ending story".... heerlijk om hem bezig te zien.... je zet hem neer en hij weet wat hij moet doen en wellicht weet hij dat al zodra hij 's ochtends vroeger op moet.
Zijn resultaten liegen er dan ook niet om en hopelijk kunnen we onze jongen in de nabije toekomst de Titel Kampioen meegeven, zo vader en moeder zo zoon! En met de resultaten die meneer in de ring neerzet is dit echt wel mogelijk!

Inmiddels heeft onze Tiago al een mooie prestatie neergezet: Op de Europa Sieger Ausstellung in Dortmund werd Tiago 1e geplaatst in de Open Klasse om vervolgens als Beste Reu te worden verkozen door Mr. G. Kipps. Door dit resultaat verkreeg hij ook de titel VDH-EUROPASIEGER 2010. Wat een resultaat met een prachtig verslag:
"a Stunning Young Dog, Beautifully constructed front and after, beautiful shoulder placement, deep chest, full flowing movement covered the ground with ease, beautifully presented, in lovely coat and condition."
Bedankt Tiago voor dit overweldigend succes!!!!!

Op 10 juli 2010 was het moment daar.....: Tiago vergaarde in Duitsland zijn laatste VDH punt bijelkaar!!!
Vanaf nu mag hij zich Duits Kampioen VDH en CLUB noemen!! Wat een prestatie heeft hij geleverd!
Well Done Tiago!! Natuurlijk betekent dit niet dat hij nu klaar is op de Show, we gaan door en zien wat Tiago nog meer in zijn mars heeft!!

Op 27 augustus 2010 is Tiago voor de eerste keer vader geworden van een mooi stel pups (5 reuen en 2 teven). Erg onwennig was dit wel voor hem want 7 puppy's die op je afkomen is ook niet niks....inmiddels is alleen zijn dochter Jersey nog in huis en dat vindt hij toch veel leuker. Jersey is natuurlijk te volgen op onze site middels deze link.

Ook in 2011 hebben we alweer veel plezier beleefd aan Tiago, alweer een titel rijker in Rheinberg, Duitsland. Daar werd hij Beste van het Ras met een totaal inschrijvingen van rond de 165...Tiago je maakt ons TROTS!
Doelstellingen maken voor 2011 met hem op showgebied doen we wel, maar we zien net zo lief wat er allemaal op ons afkomt...zo doen we dat al vanaf het begin met Tiago....dus ook in dit jaar!

Tiago, hopelijk genieten we nog lang van hem en kunnen we nog veel successen met hem beleven, maar het belangrijkste alsnog is het voortzetten van een mooie lijn in dit prachtige ras!

Stamboom

Complete stamboom

Voor de complete stamboom van Santiago kunt u HIER klikken